Brukeradministrasjon

På denne siden kan du lære hvordan du administrerer brukerne i ditt foretak.

I RørWeb administreres alle brukere av en firmaadministrator. Dette gir høy fleksibilitet og man slipper å vente på at Rørentreprenørene Norge skal legge til nye brukere. I tillegg er alle brukeres sikkerhet bedre ivaretatt gjennom at administrator ikke har tilgang til deres passord.

Legge til nye brukere

Å legge til nye brukere er enkelt. Åpne siden for brukeradminstrasjon ved å velge Innstillinger > Brukere.

Det finnes 3 nivåer av brukere.

RolleBeskrivelseTilgang

Rørlegger/lærling

Vanlige brukere av systemet. For eksempel rørleggere og lærlinger.

  • Lese håndbøker
  • Lesetilgang til adresseboken
  • Åpne og se på prosjekter
  • Fylle ut sjekklister og rapporter gjennom appen RørWeb+

Prosjektleder

Prosjektledere, bas, og andre roller som skal kunne opprette prosjekter.

  • Alt CompanyUsers har tilgang til
  • Opprette og endre prosjekter
  • Tildele sjekklister og andre mobile skjemaer til brukere
  • Opprette og redigere KS, DDV og FDV

Administrato

Administratorer. Dette er brukere med samme tilgangsnivå som deg selv. 
  • Alt ProjectManagers har tilgang til
  • Endre firmaopplysninger
  • Administrere brukere
  • Redigere KS-malene til firmaet
  • Redigere dokumentsamlinger og håndbøker


  1. Velg en eksisterende kontakt fra adresseboken i nedtrekkslisten øverst
  2. Dersom personen ikke finnes i listen, kan du legge til en ny ved å trykke på ved siden av listen.
  3. Trykk på Legg til knappen  for å legge denne personen til som bruker
  4. Personen vil nå legges til nederst i listen. Legge merke til at brukeren har status 
  5. Åpne brukeren ved å trykke på navnet. I dialogen som dukker opp ser du i øverste seksjon, opplysninger om personen. Disse er de samme som finnes om personen i adresseboken.
  6. Nederst i vinduet som dukker opp kan du velge tilgangsnivå for brukeren. Velg riktig nivå for brukeren.
  7. Trykk på knappen 
  8. Brukeren vil nå få en epost lik den du fikk da du ble gitt tilgang til systemet

Slette brukere

Hvis en bruker ikke lenger jobber for foretaket, bør den slettes. Du kan slette brukeren ved å trykke på ikonet øverst til høyre på brukerens oppføring i listen.

Du kan også slette en bruker ved å åpne brukerens oppføring fra listen og trykke på knappen 

Nullstille passordet til en bruker

Hvis en bruker ikke lenger husker passordet sitt, kan de få nytt passord gjennom å trykke på "Glemt passord" på innloggingssiden. Hvis de ikke får til dette, kan også en administrator nullstille passordet.

Åpne brukerens oppføring i listen og trykk på knappen .

Brukeren vil nå motta en epost med en lenke til en side hvor han kan opprette et nytt passord.

Relaterte artikler



Hurtignavigering